RUSKI FUDBALER NALJUTIO EGIPĆANE: Ramos pokazao kako da se zaustavlja Salah

Autor:

Sport

07.06.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski fudbaler Ilja Kutepov razljutio je javnost u Egiptu, čija je reprezentacija rival na Svetskom prvenstvu, izjavom da je Serhio Ramos pokazao put kako da se zaustavi Mohamed Salah.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramos obara Salaha

Rusija se sa Egiptom sastaje 19. juna u drugom kolu A grupe, a defanzivac moskovskog Spartaka smatra da postoji način da se neutrališe zvezda Liverpula, kao što je to uradio Ramos u finalu Lige šampiona kada je mSalah izašao iz igre zbog povrede baš u duelu sa njim.

- Ne bojim se Salaha, video sam šta nas čeka. Uostalom, nedavno smo videli kako Salah može da se zaustavi, pokazao nam je Serhio Ramos - rekao je Kutepov za ruske medije.


Kutepov je podsetio da je, kada je igrao protiv Salaha, Spartak odigrao bez golova sa Liverpulom u Moskvi, dok na Enfildu nije bio u sastavu u debaklu ruskog tima 7:0.

- Moram da priznam da nisam bio tužan kada se Salah povredio. Ipak, želim mu brz oporavak, voleo bih da igram protiv njega na SP.


Salah zbog povrede ramena najverovatnije propušta duel sa Urugvajem u prvom kolu Mundijala, ali bi trebalo da bude spreman za Rusiju i Saudijsku Arabiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading