STIGLA PRESUDA: Mamić ide u zatvor!

Autor:

Sport

06.06.2018

10:57 >> 13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Županijski sud u Zagrebu je po prvostepenoj presudi osudio Zdravka Mamića na šest i po godina zatvora zato što je finansijski oštetio klub sa stadiona "Maksimir".

Mamić mora da vrati i pare pored zatvorske kazne

Pored Zdravka Mamića optuženi su još Milan Pernar, Damir Vrbanović i Zoran Mamić u istom postupku pred Županijskim sudom.

Zdravko Mamić je osuđen na 6 i po godina zatvora, Zoran Mamić na 4 godine i 11 meseci, Milan Pernar na 4 godine i 2 meseca, a Damir Vrbanović, bivši direktor Dinama, na 3 godine!

Sva četvorica su osuđeni zbog krađe gradskog kluba za 116 miliona kuna, problematični su bili transferi Luke Modrića i Dejana Lovrena. Pored toga, Mamić i njegovi saradnici su oštetili državu za 12,2 miliona kuna.

Mamić će pored zatvorske kazne morati da vrati i 52 miliona kuna klubu, a Modrić je presudu sačekao u Međugorju gde se očekuje da se uskoro obrati hrvatskim medijima povodom čitavog slučaja.

Pored ovoga Modrić je optužen za lažno svedočenje, pa ostaje da se vidi da li će i vezista Reala biti osuđen na zatvorsku kaznu i kako će se čitav slučaj reflektovati na zbivanja u kampu hrvatske fudbalske selekcije pred početak Mundijala u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading