Za njih je već počelo: Iranci stigli u Rusiju

Autor:

Sport

05.06.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet dana pre prve utakmice na Svetskom prvenstvu prva reprezentacija učesnica doputovala je u Rusiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Irana

Tačno u 20.26 časova avion sa reprezentativcima Irana dotakao je pistu aerodroma Vnukovo, nakon čega se ekspedicija uputila ka svojoj bazi smeštenoj u mestu Bakovka u Moskovskoj oblasti.

- Dolazak u Rusiju je ostvarenje sna za iranski fudbal. Ostvarili smo ga velikim radom i odricanjima, a ja ne mogu da vam opišem koliko sam ponosan što sam ovde. Bićemo rame uz rame sa najboljim svetskim timovima i deo fantastične mundijalske poroice. Došli smo sa ciljem da nastavimo da sanjamo koliko god duže možemo i damo svoj doprinos da ovo postane najbolji šampionat sveta ikada. Pozdravljamo sve ostale timove i njihove navijače, posebno građane Rusije. Želimo vam svima sjajno Svetsko prvenstvo, izjavio je selektor Karlos Keiroš.

Ovo je peto učešće Irana na Mundijalu, nakon 1978, 1998, 2006. i 2014. godine. Prvi meč na ovom šampionatu odigraće 15. juna protiv Maroka u St. Petersburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading