LALATOVIĆ JE*AO MAJKU NIŠLIJAMA A SAD VODI RADNIČKI!

Autor: DANIJEL KOKANOVIĆ - danijel.kokanovic@srpskitelegraf.rs

Sport

06.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutno sve je moguće u napaćenom srpskom fudbalu. Nenad Lalatović imenovan je za novog trenera Radničkog, a ništa tu ne bi bilo čudno da 2015. godine, tim istim Nišlijama nije je*ao mater seljačku!

RepublikaFoto: FK Radnički Niš/Promo
KRATKO PAMĆENJE: Nenad Lalatović

Lala je 1. novembra kao trener Borca pobedio na Čairu (1:0), posle čega je usledila žestoka rasprava u sali za konferenciju s predstavnicima domaćeg kluba, pre svih s Darkom Bulatovićem, bivšim predsednikom Radničkog, a sadašnjim gradonačelnikom Niša.

VREĐANJE FAMILIJE

"Kako vas nije sramota, vređaju mi celu familiju od kog minuta?", vidi se najpre na snimku objavljenom na Jutjubu, dok Lala kreće raspravu s Bulatovićem.

- Marš u pi*ku materinu! Mater vam je*em ja - grmeo je bivši strateg Crvene zvezde.

- Je*em ti mater - bio je odgovor Nenadu Lalatoviću, a onda je on, odlazeći, osuo rafalnu paljbu:

- Ma je*em i ja tebi 101 majku. Pi*ka ti, bre, materina seljačka!

- Ma mamu ti je*em - nastavilo se dobacivanje iz hodnika, kao i Lalatovićevi odgovori:

- Ma popušiš mi ku*ac, pi*ko jedna! Mamu ti je*em, pi*ko seljačka! Koga, bre, vređate celu utakmicu, majke vam ga na*ijem. Ja da vam ćutim ovde? - poslednje je što je tadašnji trener Borca rekao neposredno pre konferencije za novinare.

PALO IZVINJENJE

Na promociji u Nišu doskorašnji šef struke Čukaričkog uputio je izvinjenje povodom tog događaja.

- Ja se zaista i ne sećam da sam ikada lično došao u neki sukob sa navijačima ovde u Nišu. Nemam problem u Nišu, a ako neko smatra da sam ga nekada i negde uvredio, a znam da nisam, izvinjavam se. Ponosan sam što preuzimam ovaj klub i želim da ovde napravimo ozbiljne stvari - istakao je Lalatović na promociji.

Temperamentni strateg u Niš je stigao na nagovor predsednika Nišlija Ivice Tončeva, koji je najavio da će Radnički prekinuti vladavinu Zvezde i Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading