Rakitić kuje saigrača u zvezde: DA JE MESI TENISER, UZEO BI 50 GREND SLEMOVA!

Autor:

Sport

02.06.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić smatra da je njegov saigrač Lionel Mesi najdominantniji fudbaler sadašnjice, kao i da bi u nekom pojedinačnom sportu bio nedostižan za ostale rivale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rakitić: Mesiju fale trofeji sa Argentinom

Rakitić i Mesi će se ovog leta naći na suprotnim stranama, pošto će Hrvatska i Argentina odmeriti snage u okviru grupe C na Mundijalu u Rusiji.

- Kao i svim ostalim saigračima koji su otišli na Svetski Kup, poželeo sam mu sreću. Naravno, kada imate najboljeg igrača na svetu, onda ste favoriti, iako neki tvrde drugačije.

Hrvatski igrač je dočarao koliko je Mesi kvalitetan fudbaler jednim zanimljivim primerom.

- Sigurno bi neke od titula sa Barselonom dao za trofej sa Argentinom. Da Mesi igra tenis, osvojio bi 50 Gren Slemova. Ali fudbal ne možete da igrate sami, to nije individualni sport - rekao je Rakitić.

Oni su ove sezone predvodili Barsu do duple krune u Španiji, ali su u Ligi šampiona stali u četvrtfinalu, gde ih je Roma izbacila na šokantan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading