Ovaj Hrvat za Krstajića kaže da mu je brat, a Srbiju želi u finalu

Autor: Tanjug

Sport

01.06.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera Ivan Rakitić izjavio je da bi voleo da u finalu Svetskog prvenstva igra protiv reprezentacije Srbije.

Zvezda Barselone, bivši saigrač i blizak prijatelj selektora "orlova" Mladena Krstajića, kaže da bi bio sjajan ambijent u Rusiji u slučaju da se sastanu Hrvatska i Srbija.

- Naravno da bih voleo finale protiv Srbije. Imali bismo fantastičnu atmosferu u tom finalu, a boriti se u takvoj utakmici protiv svog prijatelja, koji mi je toliko pomogao u životu, u karijeri, bilo bi posebno lepo-rekao je Rakitić za "Večernji list".

Rakitić je nastavio u superlativima da priča o Krstajiću, sa kojim je igrao u nemačkom Šalkeu. 

- Mladena Krstajića poznajem bolje nego našeg selektora i bolje od svih ostalih mojih trenera. Mladen je za mene... Teško je reći brat, jer je dosta stariji od mene, ali je kao deo porodice. On je moj! - kaže sjajni vezista.

RepublikaFoto: Tanjug/AP



Rakitić je priznao da zna sve o pripremama reprezentacije Srbije jer je u stalnom kontaktu sa Krstajićem.

- Znam kako razmišlja, kakvu ideju fudbala ima, šta očekuje... On je jedan od bivših igrača koji razume kako da se ponaša kada prestaneš da igraš i dobiješ novu funkciju. Nekada je teško razumeti da više nisi igrač. Svaka čast ljudima što su mu dali tu priliku. Čujem od nekih igrača da su srećni i zadovoljni s njim i neka to onda iskoristi da napravi pravu karijeru kao trener - dodao je on.

Hrvatska će na SP igrati u D grupi sa Argentinom, Islandom i Nigerijom, dok su rivali Srbije u E grupi Brazil, Švajcarska i Kostarika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading