KAPITEN FULAMA: Što pre kupite Mitra, ako da gol na SP svi će ga hteti

Autor:

Sport

31.05.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Fulama Tom Kerni upozorio je čelnike tog kluba da bi što pre trebalo da otkupe ugovor srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, pošto je on kalibar za Premijer ligu.

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Aleksandar Mitrović

Mitrović je proveo u Fulamu drugi deo sezone na pozajmici iz Njukasla i sa 12 golova na 16 mečeva pomogao ekipi Slaviše Jokanovića da se plasiraa u Premijer ligu.

Sada je pozajmica istekla i njegova budućnost još nije poznata, a ukoliko bi se pitao Kerni, ona mora biti na Krejven Kotidžu.

- Moramo da pokušamo da ga dovedemo. On je napadač ranga Premijer lige. Igraće za Srbiju na Svetskom prvenstvu i ukoliko postigne neki gol, onda će ga želeti mnogi. Mislim da on želi da bude ovde, takođe, voli i trenera - kazao je Kerni.

Mitrović ima ugovor sa Njukaslom do 2020. godine, ali je ostanak u tom klubu u domenu teorije, pošto menadžer Rafael Benites do sada nije računao na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading