Odlasci i dolasci sa "San Sira"

Autor:

Sport

21.05.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana nisu uspeli da se vrate u Ligu šampiona, uprkos potrošenih preko 200 miliona evra i kršenja FFP, ali su došli do utešne nagrade, plasmana u Ligu Evrope.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Ilustracija: Foto

Uprava planira da napravi određene izmene za narednu sezonu, a prema rečima sportskog direktora Masimilijana Mirabeljia, ideja je da se prodaju dva napadača i da se angažuju adekvatne zamene.

Sudeći po svemu klub će napustiti Andre Silva i Nikola Kalinić, koji su potpuno podbacili, a u Milano je već i stigla jedna zamena za pomenuti dvojac.


Naime, Karlos Baka se vraća na "San Siro", nakon godinu dana provedenih na pozajmici u Viljarealu, kako španski klub nije spreman da plati dogovorenih 15,5 miliona evra i zadrži ga u svojim redovima po isteku kratkoročne saradnje.

- Kutrone ostaje, Gatuzo će odlučiti da li ponovo da igra u formaciji 4-3-3, pa ćemo nakon toga više znati. Baka se vraća, planiramo da prodamo dvojicu napadača i dovedemo vrhunskog centarfora. Nema više mesta za kockanje, trebaju nam proverena rešenja - izjavio je Mirabelji.

Dakle, izgleda da će novac od prodaje Silve i Kalinića biti uložen u jednog čoveka, a to bi prema informacijama iz Italije trebalo da bude Andrea Beloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading