Napolitanci u redu za Radonjića

Autor:

Sport

21.05.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić je u finišu sezone bio daleko najbolji i najkorisniji igrač Crvene zvezde, što potvrđuju brojna interesovanja stranih klubova od kojih je trenutno najzvučniji Napoli.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nemanja Radonjić

Gol prvenac u Superligi protiv Partizana u ključnoj utakmici sezone oslobodio je u hitronogom napadaču crveno-belih "Denisa napast", obogatio repertoar igre... Asistencije i golovi, kao i lakoća u igri, verovatno ga vode na Mundijal u Rusiju, ali i u – inostranstvo.

Italijanski mediji ističu da je skaut Đenove gledao uživo poslednji meč, ali da će se taj klub teško izboriti sa konkurencijom jednog Napolija ili Hofenhajma! Pomenuti klubovi su i finansijski jači i igraju u Ligi šampiona naredne sezone, a i traže taj profil krilnog igrača.

Crvena zvezda je zbog posebnosti ugovora, bar prema rečima direktora Zvezdana Terzića, odbila zimus šest miliona evra od Štutgarta, što dovoljno govori da na "Marakani" planiraju da zarade više od toga. Doduše, Radonjićeva prodaja nije planirana pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ako Napoli i Hofenhajm u Ljutice Bogdana pošalju jake ponude onda će Zvezda biti na mukama pri donošenju odluke.

Poslednjih dana mediji na "čizmi" takođe ističu da Đenova i Bolonja žele da kupe Uroša Račića, mladog vezistiu Crvene zvezde koji je mnogo napredovao tokom sezone. Skaut Đenovljana sigurno je bio zadovoljan njegovom igrom u meču sa Voždovcem koji je gledao na stadionu, a cifra koja se pominje je 1,5 miliona evra za obeštećenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading