MILOVANOVIĆ: Formula protiv Partizana , disciplina i borbenost

Autor:

Sport

21.05.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je utakmica protiv Partizana (sreda, 19.00) u finalu Kupa Srbije istorijska i obećao i više od maksimuma kako bi njegova ekipa iznenadila favorita.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Milovanović

- Istorijska utakmica za Mladost koja nikad nije igrala finale Kupa. Sam ulazak u finale je veliki uspeh kluba, a pre svih igrača koji su došli dotle. Ovo je super za promociju kluba i mesta. Nadam se najboljem i obećavam da će svi dati preko maksimuma jer su igrači svesni koliko ovo znači za ovaj kraj i sve ljude. Poštujemo Partizan, favorit je - rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će se u sredu sastati sa Partizanom u finalu Kupa Srbije.


- Daćemo sve od sebe, pružiti maksimalno i igrati kuražno sa Partizanom, bez obzira na to što su svi svesni kvaliteta protivnika. Imamo pravo na nadu i optimizam. Očekujem spektakl, praznik fudbala - kazao je Milovanović.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mladosti

Po njegovim rečima, Mladost i Partizan se dobro poznaju.


- Partizan je podigao formu, da ne pominjem pojedinačno igrače, ima veliki fond dobrih igrača. Ako jedan nije u formi, dvojica-trojica jesu. Počeli su mnogo bolje da igraju kada je prestao pritisak. Formula protiv njih je disciplina u igri, kao i fanatična borbenost -  rekao je trener Mladosti.

Milovanović neće moći da računa na Obijoru Oditu koji je polomio stopalo, a rekao je da će to biti veliki hendikep za lučanski klub.Fudbaler Mladosti Aleksandar Pejović rekao je danas da taj klub ima pravo na nadu i da bi voleo da njegova ekipa ima više utakmica poput predstojeće.

- Motivaciju imamo u svakoj utakmici, ali sada kada klubu možeš da doneseš prvi pehar u istoriji, to je značajnije od svega. Svaki igrač živi da igra ovakve utakmice, kamo sreće da ih je više. Igraćemo muški i probaćemo da iznenadimo Partizan. Nadamo se najboljem - rekao je Pejović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading