Tumbakovićeve muke: Savić se žrtvovao za Atletiko a sada mora na operaciju

Autor:

Sport

21.05.2018

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalsku reprezentaciju Crne Gore očekuju prijateljske utakmice sa Bosnom i Hercegovinom u Zenici 28. maja, odnosno sa Slovenijom u Podgorici 2. juna.

RepublikaFoto: instagram.com/savkee15
Stefan Savić

Stefan Savić je zbog povrede propustio finale Lige Evrope u kome je Atletiko osvojio titulu, a propustiće i duele sa Bosnom i Hercegovinom i Sovenijom. Iz istih razloga mečeve koji slede propustiće Stevan Jovetić i Nikola Vukčević.

- Imam problem sa preponama i za sedam dana moram na operaciju. Informisao sam i selektora Tumbakovića o tome i dobio kao što sam i očekivao maksimalnu podršku da problem koji imam rešim sada. To je malo usporilo moje nastupe u poslednje vreme, a taj problem vučem već odavno. Igrao sam pod bolovima, pod tabletama, ali nisam hteo da se ranije operišem, jer je zbog odlaska nekoliko igrača iz kluba ostalo svega nas 14 ili 15. Jednostavno, nisam želeo da ekipu ostavim na cedilu - rekao je Stefan Savić.

Stevan Jovetić

Jovetić takođe ima problema sa povredama u poslednjih nekoliko meseci zbog čega je više na klupi nego na terenu, a slične muke ima i Nikola Vukčević koji je imao napornu sezonu u Bragi. Selektor Tumbaković je odmah po objavljivanju spiska od 29 igrača najavio da postoji mogućnost da bude otkaza zbog problema sa povredama, a nije bilo teško pretpostaviti da su u pitanju Savić, Jovetić i Vukčević.

Ostaje samo da se vidi da li će Tumbaković pozvati još nekog od igrača za utakmice koje slede ili će se osloniti na postojeći igrački kadar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading