Šta kaže predsednik Zvezde o Adžićevom odlasku

Autor:

Sport

21.05.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi oko ugovora doveli su do prevremenog rastanka Luke Adžića i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Svetozar Mijailović

Mladi fudbaler dobrim partijama ove sezone napravio je krupan korak na seniorskoj sceni, međutim, nije našao zajednički jezik sa klupskim rukovodstvom oko produžetka saradnje ugovora koji ističe naredne zime, pa će ovog leta napustiti stadion Rajko Mitić.

- Publika gleda i ocenjuje i niko tu ništa ne može da promeni. Lično mi je žao pre svega što Luka odlazi iz kluba jer smo svi želeli da ostane. Projektovan je kao budućnost Zvezde, ali je epilog ispao sasvim drugačiji -  izjavio je predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović, za Večernje novosti, a misleći na zvižduke koje je Adžić dobio tokom dodele šampionske medalje.

Nezvanično, 19-godišnji krilni napadač karijeru će nastaviti u Anderlehtu, a Zvezda će od tog transfera prihodovati 800.000 evra.

Posle šampionskog slavlja, od crveno-belog dresa već su se oprostili Damijen Le Talek i Mičel Donald, kojima su istekli ugovori, kao i Dušan Anđelković, koji je završio karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading