ŽIVOTNA BITKA ČELNIKA FSS: Bunja preživeo moždani udar!

Autor:

Sport

21.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević (45) imao je izliv krvi na mozak, zbog čega je u noći između subote i nedelje hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Bunjevčević je u nedelju poporne izašao iz kome

Kako su istakli u FSS, brzom intervencijom medicinskog osoblja ustanovljeno je da je Bunjevčeviću pukla aneurizma. On je hitno podvrgnut hirurškom zahvatu, koji je predvodio profesor Goran Tasić sa svojim timom. Bivši fudbaler Crvene zvezde se nalazi u postoperativnom stanju i predstoji mu oporavak, a najvažnije je da već komunicira sa ljudima.

- Bunjevčević je imao spontano krvarenje na mozgu, pukla mu je aneurizma, ali mu je urađena operacija i taj krvni sud mu je isključen. U pitanju je urođena anomalija i on za nju nije ni znao dok mu nije pozlilo. Goran je i dalje na intenzivnoj nezi, ali je njegovo zdravstveno stanje sada stabilno. Svestan je svega, može da komunicira, napredak u njegovom ozdravljenju je evidentan - tvrdi izvor Srpskog telegrafa iz Kliničkog centra.

Porodica funkcionera FSS zahvalila se svim sportskim radnicima i javnosti na porukama podrške.

"Porodica se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj pažnji koju su joj ukazali svi zaposleni u Klinici za neurohirurgiju, kao i bliskim prijateljima i celokupnoj sportskoj javnosti na ukazanom interesovanju i brizi za zdravstveno stanje Gorana Bunjevčevića", naveo je FSS u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading