Joveljić i Radonjić oduševljeni publikom

Autor:

Sport

19.05.2018

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde Dejan Joveljić i Nemanja Radonjić izjavili su da su zadovoljni sezonom u kojoj su crveno-beli osvojili titulu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Joveljić i Radonjić slave titulu

Crvena zvezda je na svom terenu u poslednjem kolu pobedila Voždovac 5:1. Crveno-beli imaju gol razliku 96:19!

Treći superligaški gol u ovoj sezoni, a ukupno svoj 47. postigao je Joveljić.

- Cilj nam je bio 100 bodova, ispunili smo cilj pobedom na ovoj utakmici. Presrećni smo zbog pobede, čestitam svojim saigračima na tituli. Meni je ovo prva titula i sada idemo da slavimo. Bilo je neverovatno igrati pred više od 35 hiljada gledalaca, atmosfera je bila vatrena, pogotovo koreografija na početku. Čekao sam šansu, iskoristio sam je i presrećan sam i zbog gola.  Skinuo sam dres, otrčao do severa i poklonio se. Nije bilo straha, igrao sam bez pritiska i presrećan sam. Nadam se da će biti još golova, ali samo neka smo zdravi - rekao je Joveljić.

Radonjić je bio oduševljen atmosferom na meču.

- Meni je prvi put da doživim ovako nešto, zahvalio bih se publici na ovakvoj podršci, nisam očekivao ovakvu posetu i svakako da smo mnogo bolje igrali i zbog publike. Znali smo da je titula već naša i igrali smo za svoju dušu, ali smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Posle derbija me je krenulo, dao sam pet golova zaredom, kako me je krenulo verovatno bih dao i 10. Nadam se da ću nastaviti ovako i sledeće sezone. Pozivam navijače da i sledeće sezone dolaze u što većem broju jer mislim da ova generacija to zaslužuje - poručio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading