VATROGASCI UGASILI POŽAR: Uništen autobus koji je prevozio fudbalere Zvezde!

Autor:

Sport

19.05.2018

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus koji se zapalio dok je prevozio fudbalere Crvene zvezde od Marakane na proslavu šampionske titule do Hrama Svetog Save uništen je u požaru.

RepublikaFoto: Starsport
U autobusu su bili fudbaleri Crvene zvezde

On se zapalio se kod Autokomande, a u incidentu nije bilo povređenih. Fudbaleri i članovi stručnog štaba, koji su bili u autobusu prošli su bez povreda i bezbedno su evakuisani.

Portparol Crvene zvezde saopštio je da "nema razloga za brigu" i da nema povređenih.  

Vatrogasci su posle više od sat vremena ugasili požar. Ovom prilikom korišćena su tri vatrogasna kamiona.

Uviđaj na licu mesta izvršili su inspektori beogradske policije, kao i forenzička ekipa.

Najverovatniji uzrok požara je pirotehnika, a pretpostavlja se da je jedan od igrača bakljom, slučajno, zapalio ulje koje je curilo iz autobusa.

Uzrok požara će naknadno biti utvrđen. Međutim, ono što je poznato je da je tokom vožnje od stadiona upaljen veliki broj baklji, oko i u samom otvorenom autobusu. Tokom puta fudbaleri Zvezde su držali upaljene baklje.

Neki fudbaleri Zvezde vratili su se na stadion, a deo je otišao da slavi titulu sa više hiljada navijača, koji su nastavili trasom do Hrama Svetog Save i potom Kalemegdana.

Velika grupa navijača je posle incidenta nastavila šetnju ulicama Beograda. Oni su pevali pesme i palili baklje, a slavlje pristalica Zvezde je nastavljeno na Kalemegdanu.

Crvena zvezda je pobedila Voždovac 5:1 u meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije. Fudbalerima Zvezde je uoči meča uručen šampionski pehar, a po završtku utakmice krenuli su u otvorenom autobusu da slave sa navijačima. Međutim, slavlje je poremetilo požar u autobusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading