Milojević: Ponosam sam na fudbalere Zvezde

Autor:

Sport

19.05.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je ponosan na svoje fudbalere, koji su osvojili titulu u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Startsport
Milojević je zadovoljan sezonom sa Zvezdom

Crvena zvezda je u poslednjem kolu Superlige Srbije pobedila Voždovac 5:1. Crveno-belima je uoči ovog meča uručen šampionski pehar.

- Jako sam ponosan na sve zvezdaše, pogotovo na moje igrače. Živeli smo kao jedna porodica, nadam se da ćemo i u budućnosti imati ovakav odnos. Hvala divnim navijačima, zaposlenima u klubu, igračima, stručnom štabu i porodici, ovo je njihova pobeda - rekao je Milojević za televiziju Arenasport.

Upitan o planovima za narednu sezonu, Milojević je rekao da će ekipa sada dobro da se odmori, posle čega će se vratiti treninzima.

Trener Voždovca Miloš Veselinović rekao je da je zadovoljan sezonom.

- Večeras nismo odigrali na pravi način, ali ovo je večeras bilo Zvezdino veče, kao što je bila Zvezdina sezona i od srca im čestitam titulu i rezultate. Nama ostaje da analiziramo sve što smo uradili, a uradili smo mnogo toga u afirmaciji igrača. Osvojenim bodovima i igrama koje smo prikazali možemo da budemo zadovoljni ovom sezonom - rekao je Veselinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading