MIJATOVIĆ O FINALU LŠ: Liverpul je lud tim!

Autor:

Sport

20.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Reala Predrag Mijatović izjavio je da madridski klub može da osvoji novi trofej Lige šampiona, ali je istakao da će Liverpul biti nezgodan rival.

RepublikaFoto: Starsport
Mijatović veruje da Real može da odbrani evropsku titulu

Mijatović je 1998. godine u finalu LŠ protiv Juventusa golom doneo titulu Realu. Madridski klub je na novi trofej čekao 32 godine.

- Mislim da je tada bilo teže osvojiti titulu nego danas. Pre 20 godina, Liverpul, recimo, ne bi ni učestvovao u Ligi šampiona. Kada je Liverpul poslednji put bio prvak Engleske? Sada može da bude prvak Evrope - rekao je Mijatović za španske medije.

Real i Liverpul će igrati u finalu LŠ 26. maja u Kijevu.

- Ne kažem da se plašim, ali izuzetno poštujem Liverpul. To je "luda" ekipa, u pozitivnom smislu te reči. Ludi su, jer napadaju sa svih strana, a ne vode računa mnogo o odbrani. Mogu da postignu pet golova za 20 minuta, a prime tri za dva minuta. Plašim se, jer nemaju šta da izgube. Imaju mnogo uspona i padova, a nikad se ne zna šta mogu da urade - naveo je Mijatović.

On je pohvalno govorio o menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu.

- Veliki je trener, izuzetan motivator. Ima jedno finale iza sebe, izgubio je od Bajerna, siguran sam da sprema ekipu da uradi sve da pobedi - rekao je Mijatović.

Bivši fudbaler Partizana kaže da se Mohamed Salah ne bi snašao u Realu.

- Ima sezonu iz snova, i sve kvalitete modernog fudbalera. Međutim, imao je čudan put. Igrao je dobro u Bazelu, pa se nije pokazao u Čelsiju, u Romi je napredovao, ali nije bio na ovom nivou. Eksplodirao je sada, ali nisam siguran da li bi Real trebalo da razmišlja o njemu. Real ima mnogo mladih igrača, poput Iska i Asensija. Mislim da Salah nije igrač zbog koga bi Real trebalo da "poludi". Nisam siguran kako bi se uklopio. Real je specifičan klub, sredina u kojoj je teško napraviti uspeh - zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading