Pešić najbolji igrač Superlige Srbije

Autor:

Sport

19.05.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" proglasio je napadača Crvene zvezde Aleksandra Pešića za najboljeg igrača Superlige Srbije u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pešić je briljirao ove sezone

Pešiću je pripala i nagrada za najboljeg napadača Superlige, ali i priznanje "Dragutin Kostić" za najkorisnijeg fudbalera lige u izboru Sportskog žurnala.

U timu godine, koji su birali igrači Super lige Srbije, pored Pešića, nalazi se još petorica igrača Crvene zvezde - golman Milan Borjan, desni bek Filip Stojković, štoper Vujadin Savić, vezni fudbaleri Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić.

Mesto medju najboljih 11 našili su i levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac, štoper Partizana Nemanja Miletić, vezni fudbaler Vojvodine Dušan Jovančić i igrač sredine terena crno-belih Danilo Pantić, kao i napadač Spartaka Nemanja Nikolić.

Za njaboljeg trenera lige izabran je Vladan Milojević iz Crvwne zvezde.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" dodelio je nagrade fudbalerima Crvene zvezde, a umesto Aleksandra Pešića primio ih je Marko Gobeljić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading