Mažić umalo bez finala zbog Obradovića!

Autor:

Sport

18.05.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić zamalo je mogao da ostane bez finala Lige šampiona zbog istrage koja se povela protiv njegovog kolege Srđana Obradovića, prenose "Večernje novosti".

RepublikaFoto: Starsport
Mažić zamalo kolateralna šteta Srđana Obradovića

Očajno suđenje i očigledna pomoć jednoj ekipi na susretu između Spartaka i Radničkog iz Niša bacila je ljagu na čitav srpski fudbal, pa je zbog Obradovićevog suđenja bez finala Lige šampiona mogao da ostane i Milorad Mažić, javljaju "Novosti".

Iz UEFA je poručeno FSS da se kojim slučajem sve ovo izdešavalo pre nego što su određene sudije za finale u Kijevu, Mažić sigurno ne bi dobio tu čast da vodi meč između Real Madrida i Liverpula!

Ljudi iz UEFA su bili šokirani saznanjem da Obradović i Mažić sude u istom rangu u srpskom fudbalu, a posebno je intrigantna činjenica da je sporni sudija imao više utakmica od našeg najboljeg predstavnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading