Sistemom eliminacije do spiska: NAKON FEJSE NI OVAJ FUDBALER NIJE U PLANOVIMA ZA MUNDIJAL!

Autor:

Sport

16.05.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Benfika objavila koji njeni fudbaleri putuju na Mundijal u Rusiju, postalo nam je jasno da Ljubomir Fejsa nije u planovima selektora Srbije Mladena Krstajića za Svetsko prventsvo. Sada smo saznali i koji je drugi igrač koga nema na širem spisku srpskog izbornika.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajiću nije po ukusu ni Nemanja Pejčinović

Štoper Lokomotive iz Moskve Nemanja Pejčinović, koji je sa novim prvakom Rusije imao vrlo dobru sezonu iza sebe, pominjao se stidljivo kao potencijalni putnik sa reprezentacijom, ali je jasno da ni njega nećemo gledati na delu protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila.

Nemanja Pejčinović je u izjavi za ruske medije poručio da sigurno neće igrati na Mundijalu "zato što ga ne zovu u reprezentaciju".

Izjava je stigla u trenutku kad svi pričaju o igračima koji će putovati u Rusiju, pa je lako zaključiti da Pejčinović nije u zamislima selektora Mladena Krstajića.

Podsetimo, sve tri ekipe iz grupe E gde se nalazimo na Svetskom prvenstvu su do sada objavile spiskove fudbalera koji će igrati na predstojećem šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading