Mesi: Nejmar u Realu? Bio bi to šok za Barsu!

Autor:

Sport

16.05.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da bi bilo strašno videti bivšeg saigrača Nejmara u dresu madridskog Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi i Nejmar su nekada zajedno igrali

- To bi bilo strašno zbog svega što Nejmar znači za Barselonu. Bio bi to veliki udarac za nas i za navijače Barselone - rekao je Mesi.

Nejmar je prošle godine prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra. Brazilac je povredio desno stopalo na utakmici protiv Olimpik Marseja 25. februara i od tada nije igrao, ali se nalazi na spisku igrača selektora Titea za Svetsko prvenstvo. Mediji tvrde da bi Brazilac mogao da pređe u Real.

Mesi je govorio i o Barseloni.

- Da nisam u Barseloni, ne bih bio nigde. Ne postoji bolje mesto na svetu od Barselone. Nema potrebe da menjam. Barselona je naš grad. Moji sinovi već imaju drugare ovde. Borio sam se celi život, nema potrebe da idem negde drugo da se dokazujem - kazao je Mesi.

Argentinac je sa Barselonom osvojio "duplu krunu", a biće i Zlatna kopačka Evrope.

- Promenio sam igru, iako se možda ne primećuje toliko. Imam 31 godinu, neke stvari sam kao mlađi radio 500 puta, ponavljao, sada pravim selekciju - kada i šta da uradim. To je prirodno, iako osećam da sam spreman i da sam brz - rekao je Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading