SPALA KNJIGA NA DVA SLOVA - Oni su kandidati da naslede Vengera u Arsenalu

Autor:

Sport

13.05.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Arsena Vengera nakon 22 godine iz Arsenala znači i novi početak za ovaj klub, pa će novi menadžer morati da popuni veliku rupu koja će nastati odlaskom "profesora" sa klupe kluba sa "Emirata".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Arsenala iščekuju ime novog menadžera

Dobro upućeni novinar BBC-ja Dejvid Ornštajn preneo je informaciju da za sada postoje samo dva kandidata za upražnjenu poziciju menadžera Arsenala.

Prvi je trener Juventusa Maks Alegri, koji je od početka glavna želja svih u klubu. Međutim, Alegrijev dolazak je i dalje na vrlo dugačkom štapu, a mediji u Italiji čak napominju da su šanse gotovo minimalne da se trener Juvea preseli u London.

Alegri je navodno izgubio motiv da radi u Italiji, pošto je osvojio sve što se može osvojiti, sa Juventusom dominira već pune četiri godine na Apeninima, ali i dalje ima razloga da radi sa "starom damom".

Naime, uprava kluba iz Torina smatra da sa Alegrijem na čelu mogu da se upuste u stvaranje novog, podmlađenog, talentovanog tima, koji će i dalje biti na vrhu u Italiji, ali i koji bi mogao u skorije vreme da napadne toliko željenu Ligu šampiona.

Drugi kandidat sa mnogo realnijim šansama da nastavi Vengerov rad je Španac Mikel Arteta!

Bivši kapiten je radio sa Gvardiolom, većina u klubu je za to da mu bude pružena šansa, počev od predsednika Gazidisa, preko gazda, porodice Krenke.

Bilo kako bilo, tek kada od Alegrija budu čuli konačno "ne" u Arsenalu će se okrenuti Arteti, ali izgleda da je Španac blizu toga da dobije prvi samostalni posao u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading