(VIDEO) HSV ISPAO IZ BUNDESLIGE: Navijači zapalili stadion!

Autor:

Sport

12.05.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Hamburgera napravili su haos u završnici meča poslednjeg, 34. kola Bundeslige protiv Borusije iz Menhengladbaha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači su dimnim bombama gađali policiju

Hamburger je slavio sa 2:1, ali su navijači domaćeg tima izazvali ludnicu u 92. minutu. Hamburgeru ova pobeda nije bila dovoljna za baraž za opstanak u Bundesligi, pošto je Volfsburg na svom terenu slavio protiv Kelna 4:1.

Hamburger je posle 54 godine, osam meseci i 18 dana ispao iz Bundeslige. Jedini nemački klub koji nikada nije ispadao iz elitnog ranga od danas je drugoligaš.

 

 

 

 

 

Kada je navijačima Hamburgera postalo jasno da će njihov tim naredne sezone igrati u drugoj Bundesligi uleteli su na teren i pirotehnikom prekinuli meč. Usledio je haos na terenu i tribinama, a policija je morala da uleti na teren.

Igrači oba tima su bezbedno ušli u svlačionice.

Dok su najvatrenije pristalice kluba iz Hamburga na taj način izražavale nezadovoljstvo, većina navijača je plakala. A čuveni sat, koji je odbrojavao vreme od kada je Hamburger neprekidno bio član Bundeslige, prestao je da radi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HSV i Keln su ispali iz Bundeslige, dok će Volfsburg igrati baraž za opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading