Nejmarov otac mozak operacije: U TOKU PREGOVORI ZA PRELAZAK SINA U REAL!

Autor:

Sport

11.05.2018

11:14 >> 11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac najboljeg fudbalera PSŽ-a Nejmara nalazi se u pregovorima sa fudbalskim menadžerom Pinijem Zahavijem u vezi sa transferom njegovog sina u madridski Real.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar duboko nezadovoljan u Parizu

Španski mediji su preneli informaciju da je otac brazilskog igrača doputovao iz domovine u Pariz i tom prilikom poručio Zahaviju da njegov sin ima veliku želju da u Madridu zajedno igra sa Portugalcem Kristijanom Ronaldom.

Ujedno, zatražio mu je da bude veza i otvori vrata i drugim zainteresovanim klubovima, pošto se Nejmaru ne ostaje u Francuskoj.

Iz PSŽ-a su već nekoliko puta do sada demantovali da će na leto ostati bez prve zvezde, ali je potrebno imati u vidu da je upravo otac Nejmara i prošlog leta ispregovarao transfer iz Barselone u Pariz za rekordnih 222 miliona evra.

Nejmar je navodno veoma nezadovoljan kvalitetom fudbala u Francuskoj i dešavanjima unutar kluba, pa želi da se što pre vrati u Francusku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading