KREĆU BITKE ZA SLAVU: Jokan jednom rečenicom najavio napad na Premijer ligu!

Autor:

Sport

10.05.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Slaviša Jokanović uspeo je da uvede Votford u Premijer ligu, ali nije vodio "stršljenove" u elitnom rangu jer nije našao zajednički jezik sa upravom. Sada ima veliku priliku da ponovi podvig sa ekipom Fulama.

RepublikaFoto: twitter.com/SlavisaJokanovic
Jokanović i ekipa spremni za završne borbe

Prošle sezone je Jokanov tim stao u plej-ofu za popunu Premijer lige, pošto su ispali od Redinga, ali sada ulaze u odlučujuće bitka sa daleko više samopouzdanja.

Srpski trener je odmah posle eliminacije od Redinga izjavio da će njegov tim i naredne sezone da se bori za plasman u Premijer ligu i da će učiniti sve da nadoknade propušteno.

Direktan prolaz u viši rang izmakao je "kolibarima" u poslednjoj rundi, pa je Kardif bio bolje plasiran na tabeli, ali sada nema vreme za tugovanje, pošto slede borbe sa Derbi Kauntijem u doigravanju.

"Daćemo mi sve od sebe. Gde ćete veću motivaciju od plej-ofa?", bilo je jedino što je čuveni "Jokan" poručio na društvenim mrežama pred prvo gostovanje Derbiju. 

Jokanović je već obezbedio svoje mesto u istoriji Fulama, pošto je ove sezone vezao sa timom neverovatan niz od čak 23 meča bez poraza, što je apsolutni klupski rekord.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading