SVE JE GOTOVO: Napoli se okliznuo, Sari se hvatao za glavu, Juve slavi titulu

Autor:

Sport

06.05.2018

14:58 >> 19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KRAJ! Jedina liga "petice" u kojoj je pitanje šampiona bilo otvoreno nešto duže je i matematički rešena. Posle kiksa Napolija u meču sa Torinom (2:2), Juve je i definitivno šampion Italije.

RepublikaFoto: instagream.com/mauriziosarri_

Crno-beli su stigli do sedmog vezanog šampionskog lovora. Napoliju je bila potrebna pobeda, dva puta su vodili protiv "bikova", ali... Gosti su uspeli da izjednače i tako nateraju trenera Sarija da se uhvati za glavu.

Strelci zu domaće bili su Mertens i Hamšik, dok su za goste pogađali Baseli i De Silvestri. Naš Adem Ljajić upisao je asistenciju.

Lacio se kocka sa mestom u Ligi šampiona. Rimljani su na svom terenu igrali 1:1 protiv Atalante, a naš Sergej Milinković-Savić bio je na terenu.

Kjevo je bilo bolje od Krotonea (2:1), a naši Tomović i Radovanović su igrali na ovom susretu.

Sasuolo je nešto kasnije savladao Sampdoriju sa 1:0 pogotkom Politana. Domaćin je na ovaj način prebrinuo sve brige oko opstanka, dok je ekipa sa "Luiđi Ferarisa" skoro izgubila nade da se nađe u Ligi Evrope naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading