EMOTIVNO: Venger svom nasledniku dao VAŽAN SAVET

Autor:

Sport

04.05.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsen Venger posle 22 godine odlazi iz Arsenala. Francuz nije uspeo da u poslednjoj sezoni uradi gotovo ništa, a svom nasledniku poslao je emotivnu poruku.

RepublikaFoto: instagram.com/arsenal

Venger je uradio mnogo, ali poslednjih nekoliko sezona ne ide... Još uvek nije poznato ko će na klupu tima iz Londona. Iskusni stručnjak ima važan savet za novog šefa struke.

- Svim ljubavnim pričama dođe kraj, a taj kraj nije uvek najlepši. Zapravo, retko kada je najlepši. Veoma sam tužan. Narednog dana, mnogo je gore nego što je bilo uveče. Tužan sam jer volim ovaj klub. Ne možete dati 20 godina nekom klubu i otići tek tako. Mom nasledniku Arsenal mora biti prioritet u životu. Mora se posvetiti, kao da je klub njegovo vlasništvo. Ne postoji drugi način - rekao je Venger.

Ostaje da se vidi ko će na klupu tima iz Londona, a jedno je sigurno teško da će uspeti da na tom mestu ostane toliko dugo koliko se Venger zadržao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading