Direktor Rome ogorčen: ITALIJANI USTANITE, KRADU VAS U LIGI ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

03.05.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Rome Monći nije krio svoje nezadovoljstvo suđenjem Slovenca Damira Skomine u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roma je bila oštećena u revanšu

Sudija je oštetio Romu za dva čista penala, a Monći je, iako je Španac, uputio apel svima iz italijanskog fudbala da se podignu protiv ovakvog tretmana u Evropi.

- Moramo da podignemo glas, svi iz italijanskog fudbala, ovo je nemoguće. Ne možete da mi kažete da sudije nisu uticale na rezultat, u Liverpulu smo primili gol iz ofsajda, ovde nam nisu svirana dva penala i nije isključen igrač Liverpuka. To bi svakako promenilo situaciju - kaže Španac.

On dodaje da se ovakve stvari ne dešavaju slučajno.

- Kako slučajno, pogledajte šta su napravili Juventusu protiv Reala, pa i Bajernu u Madridu, nije mi jasno zbog čega se protiv upotrebi VAR. Ja sam Španac, godinu dana sam u Italiji, ali ovo što se dešava nema nikakav smisao. Ne samo da smo izgubili šansu da se borimo za pehar, nego je i ekipa slomljena, dali smo sve i završili ovako. Da je bilo VAR tehnologije u polufinalu, u Kijevu bi bili Bajern i Roma, ovako je potpuno drugo finale - pričao je ogorčeni direktor Rimljana koji uvek bira reči.

Prvi čovek rimskog kluba Palota bio je još žešći u kritikama na računa delilaca pravde.

Sudija je klovn. Ovo se ponavlja, svi vide šta se dešava, jedino ne sudije. Nije to jedna greška, nego deset protiv Juventusa, Bajerna i Rome. Čestitam Liverpulu, nećemo im oduzeti uspeh, ali dajte, ovo se pretvara u cirkus bez VAR tehnologije - rekao je Italijan rođen u Americi.

"Sudija Skomina je bio sramotan", ocenjuje "Korijere delo Sport", a Alesandro Florenci tvrdi da bi Bajern i Roma trebalo da igraju finale.

"Anjeli je već tražio da Kolina bude smenjen, ovo su njegove sudije i njegovo maslo. Ako se ovo dešava stalno, nemoguće da su sudije dobre i da niko nije kriv", komentariše "Tutosport".

Finale između Reala i Liverpula je na programu u subotu 26. maja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading