TERZIĆ: Dominiramo tokom cele sezone

Autor:

Sport

29.04.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvene zvezde Zvezdan Terzić čestitao je svima u klubu 28. titulu prvaka države i naveo da je ona osvojena na dominantan način u sezoni koju ocenjuje kao najuspešniju.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Bili smo dominantni tokom cele sezone. Ovo je najuspešnija sezona Crvene zvezde. Dočekali smo proleće u Evropi, osvojili smo titulu, bili dominantni svih dosadašnjih 34 kola. Čestitao bih igračima, stručnom štabu, svima koji rade u klubu, navijačima. Čestitao bih kompletnoj crveno-beloj porodici. Nadam se da ovo nije kraj i da Zvezdu čekaju još i lepši trenuci - rekao je Terzić za klupski sajt.

Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović čestitao je ekipi na osvojenoj tituli i istakao da je današnja pobeda u Kruševcu bila samo potvrda da su crveno-beli najbolji klub u Srbiji.

- Čestitam timu koji se do samog kraja borio. Ovo je samo kruna svega urađenog ove sezone. Imali smo zaista dobru sezonu. U Evropi smo posle 26 godina igrali proleće, postali smo prva ekipa u Evropi koja je to uspela, a da je takmičenje počela iz prvog kola kvalifikacija. Sve to je dobilo na vrednosti tek danas, kada smo i zvanično potvrdili da smo najbolja ekipa u Srbiji. Čestitam svim zvezdašima - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading