VELIKA SPORTSKA TRAGEDIJA: Fudbaler u Srbiji preminuo na terenu!

Autor:

Sport

29.04.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler ekipe Petar Dobrnjac, koja se takmiči u Opštinskoj ligi Petrovca na Mlavi grupa Zapad, tragično je izgubio život na utakmici u Oreškovici, protiv Dragoša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Još jedna tužna vest iz sveta fudbala

"Sportski žurnal" preneo je izjave očevidaca koji su rekli da je Miletiću pozlilo u 30. minutu utakmice. Igrači na terenu pokušali su odmah da mu pruže pomoć, ali bez uspeha, a kada je stigla hitna pomoć konstatovana je smrt.

Slaviša Miletić je poznato ime u fudbalskim krugovima Braničevskog okruga. Dugo je igrao za BSK iz Bošnjaka, gde je i živeo, kasnije je bio predsednik kluba, a između ostalih funkcija bio je i član Upravnog odbora petrovačke Sloge.

Od početka godine preminulo je mnogo aktivnih fudbalera, mahom na terenu - italijanski reprezentativac Davide Astori, mladi Francuzi Tomas Rodrigez i Samba Diop, Britanac Danijel Vilkinson, Norvežanin Adrijan Lilebek Ovlijen i Hrvat Bruno Boban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading