(VIDEO) Lud derbi pun preokreta, crveni karton, VAR tehnologija: Inter učinio da Dama strepi ali ipak izgubio

Autor:

Sport

28.04.2018

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi fudbal se vraća u Seriju A što svedoči duel Intera i Juventusa koji je završen 2:3, odigran u okviru 34. kola Kalča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Počelo je idealno za ekipu Juventusa, već posle 14 minuta igre gosti su poveli golom Daglasa Koste, posle centaršuta Kvadrada sa desne strane. Bilo je sporno da li je loptu zakačio Matuidi na putu ka Daglasu Kosti, konsultovana je VAR tehnologija, posle čega je utvrđeno da je sve regularno i fudbaleri Juventusa mogli su da proslave vođstvo - 0:1.

Od lošeg ka gorem za nero-azure krenulo je dva minuta kasnije kada je iz igre isključen Vesino koji je nagazio Mandžukića, a sudija Orsato je ponovo iskoristo pomoć VAR tehnologije kako ne bi doneo pogrešnu odluku, i od 15 minuta meča Inter ostaje sa desetoricom na terenu.

U finišu prvog poluvremena, Handanović je po drugi put savladan, mrežu je zatresao Matuidi, ali se posle treće upotrebe VAR-a u ovom meču, presuđeno da je fudbaler Juventusa bio u ofsajdu.

U drugom poluvremenu druga pesma s obzirom da je Ikardi poravnao rezultat u 52. minutu.

Jedanaest minuta kasnije, Iguain je imao stopostotnu priliku, izbio je sam ispred Handanovića, obišao ga, ali onda promašio praznu mrežu!



Kazna je usledila već u 65. minutu, kada je Perišić nadmudrio Kvadrada na levoj stranim, ubacio loptu u peterac, gde je Barzalji nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu - 2:1!

U 87. minut Kvardado je munjevito ušao u kazneni prostor i iz veoma teške situacije, pored Škrinjara, iskosa sa desne strane, pogodio suprotni ugao - 2:2.

Možda bi nerešeno bilo najpravedniji rezultat ali se Argentinac Iguain iskupio za promašaj pa je u 89.minutu doneo pobedu "Staroj dami".

Tako se pritisak prebacuje na Napoli, koji u nedelju nastavlja poteru za ekipom iz Torina vrebajući njihov kiks kako bi se dokopao titule.

Protivnik Napolija je Fiorentina.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading