Asovi za decu u akciji "Odigraj srcem" u Novom Sadu

Autor: Tanjug

Sport

26.04.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska utakmica "Asovi za decu: Odigraj scem" igra se 8. maja na novosadskom stadionu Karađorđe sa ciljem da sav prihod od prodaje ulaznica ode Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije Jovana Simić "Zajedno za život".

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Učesnici jedne od ranijih utakmica

Humanitarna utakmica biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro, FK Vojvodine, Humanitarne organizacije "Zajedno za život", EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća.

Fudbalski spektakl u Novom Sadu okupiće tim FIFPro protiv fudbalera koji su igrali u Vojvodini poslednje tri decenije, uz učešće asova kao što su Milan Lane Jovanović, Ljubiša Djunđerski, Miroslav Tanjga, Ivica Francišković sa jedne i Mirko Poledica i Hrvat Dario Šimić sa druge strane.

Bivši reprezentativac Srbije Milan Jovanović pozvao je navijače da budu deo humanitarnog spektakla.

- Ovo je sjajna prilika da se sretne jedna odlična generacija koja je igrala u Vojvodini i koja je napravila sjajne karijere i prenosila slavno ime ovog kluba. Jedva čekamo da zaigramo svi, glavni motiv je naravno humanitarni karakter ovog meča i nadam se da će navijači Vojvodine da nam pomognu da sakupimo što više sredstava za lečenje dece - rekao je Jovanović.

Ulaz na fudbalsku manifestaciju iznosi 200 dinara.

Humanitarna organizacija Jovana Simića ima za cilj da pomaže deci kojoj je potrebno lečevnje, kao i njihovim porodicama, pa je u prošlosti organizovala nekoliko velikih humanitarnih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading