SUJEVERJE SE ISPLATILO: Zidan je tražio iste dresove, isti hotel, istu hranu....

Autor:

Sport

26.04.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan jedan je od najzaslužnijih za pobedu madridskog kluba nad Bajernom od 2:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real je pobedio Bajern kao i prošle godine

Bajern i Real su prošle godine igrali u 1/4 finalu LŠ. Real je u Minhenu slavio sa 2:1, a u revanšu je posle produžetaka bilo 4:2 za Real.

Pobedi Reala je, kako prenose svetski mediji, pomoglo i sujeverje trenera Madriđana Zinedina Zidana, koji je želeo da reprizira sve iz utakmice od prošle godine.

On je ponovio rituale na koje neki ne obraćaju previše pažnje. Real je igrao u crnim dresovima, kao i pre godinu dana. Zidan je tražio od UEFA da Real igra u crnim dresovima, a to se pokazalo kao dobitak.

 

 

Real je bio smešten u istom hotelu kao i prošle godine, a fudbalere Reala vozila je ista posada aviona kao i 2017. Takođe, fudbaleri Reala su u Minhenu jeli istu hranu kao i prošle godine...

Zidanu se izgleda ovo sujeverje isplatilo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading