Ramos: U Madridu završavamo posao

Autor: Tanjug

Sport

26.04.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida Serhio Ramos i Toni Kros poručili su da se samo golovi broje, a ne šanse koje je veliki broj propustio Bajern, i da im sada preostaje da u revanšu u Madridu završe posao i prođu u finale Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramos slavi pobedu Reala

Real je šesti put zaredom savladao Bajern (2:1) preokretom preko Marsela i Marka Asensija, prethodno je pogodio Džošua Kimih, i stekao velike izglede da igra treće finale Lige šampiona u nizu.

- Uvek očekujemo da pobedimo 3:0, ali sada je bilo teško. Ovo je sve ono što Liga šampiona čini, velika utakmica... Bili smo solidni, u odbrani dobri i nije bilo lako. Sada nam preostaje da završimo posao, ništa nismo uradili i moramo da poštujemo Bajern - rekao je Ramos posle utakmice.

Nemački vezista Toni Kros, bivši prvotimac Bajerna, priznao je da je Bajern bio bolji na osnovu prilika.


- Istina je da je Bajern imao više prilika od nas, ali to je normalno kada igraš u gostima polufinale Lige šampiona. Moraš da patiš... Bili su ofanzivni, takve smo ih i očekivali, a mi smo teško dolazili do poseda. Ipak, na kraju se gleda samo gol - rekao je Kros za BT Sport.

Kros naglašava da je sve u rukama kraljevskog kluba na putu ka finalu u Kijevu.

- Ostvarili smo dobar rezultat u Madridu i bili odlični u važnim trenucima. Radili smo kao tim i pretrčali mnogo. Mislim da možemo mnogo bolje da odigramo - zaključio je on.

Revanš na madridskom stadionu Santijago Bernabeu na programu je 1. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading