ZIDAN POZIVA NA OPREZ: Setite se samo meča sa Juventusom

Autor:

Sport

26.04.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan pozvao je svoj tim na oprez posle prvog meča polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan podsetio na meč sa Juventusom

Real je pobedio u Minhenu 2:1, a praktično se nalazi pred finalom LŠ uoči revanša u Madridu, koji je na programu 1. maja.

- Ništa još nije gotovo. Setite se utakmice protiv Juventusa. U ovom takmičenju ne možete reći da je nešto rešeno posle prvog meča. Mučili smo se na otvaranju utakmice. Nismo uspevali da iznesemo loptu, ali u nastavku smo bili bolji. Nismo imali mnogo loptu u nogama, ali smo je maksimalno dobro skoristili. Nije lako pobediti u Minhenu, to svi znaju. Zato moramo biti srećni s ovim rezultatom, ali moramo i možemo igrati mnogo bolje - rekao je Zidan.

Real je u prvom meču 1/4 finala LŠ u gostima pobedio Juventus 3:0, a torinski klub je u revanšu vodio 3:0 do 90. minuta kada su Madriđani postigli gol iz penala.


On se osvrnuo i na primljeni gol svog tima.

- Ceo tim je pogrešio kod tog gola tako da ne bih krivio Kejlora Navasa. Uostalom, u drugom poluvremenu je imao dve, tri strašne obrane - dodao je trener Reala.

Real je dvostruki evropski šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading