NESREĆA ZA ENGLESKOG IGRAČA: Naleteo na Kolarova i doživeo povredu zbog koje će propustiti Mundijal!

Autor:

Sport

25.04.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Liverpula Aleks Okslejd-Čemberlen neće igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji zbog neugodne povrede koju je doživeo u duelu sa našim Aleksandrom Kolarovim u prvom duelu polufinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliki maler za Okslejd-Čemberlena

Čemberlen je doživeo povredu još u uvodnoj fazi meča nakon čega je na nosilima iznet sa terena, a da je stepen povrede veoma ozbiljan svedoči i izjava menadžera Liverpula Jirgena Klopa posle meča.

- Okslejd će propustiti ostatak sezone u Liverupulu i Svetsko prvenstvo u Rusiji sa selekcijom Engleske. Očekuje ga oporavak u narednom periodu i on bi trebalo da bude spreman tek za start sledeće sezone - navodi se u saopštenju kluba sa "Enfilda".

Koliki je Okslejd-Čemberlen baksuz svedoči i činjenica da je i pre četiri godine propusti SP u Brazilu zbog povrede koju je doživeo tokom pripremnih utakmica sa engleskom reprezentacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading