(VIDEO) JOŠ KORAK DO TITULE: Zvezda u trećoj brzini protiv Čukaričkog!

Autor:

Sport

25.04.2018

18:01 >> 18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički na svom terenu rezultatom 3:0 u trećem kolu plej-ofa Super liga i tako došli na samo tri boda od matematičkog osvajanja titule u ovogodišnjem šampionatu. Strelci golova bili su Ben u 61. minutu, Radonjić u 77. i Adžić iz slobodnjaka u 84.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Zvezde stigli nadomak titule

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog odigrali su pravu fudbalsku uspavanku u prvih 45 minuta, bez izglednijih prilika za gol na obe strane. Može se slobodno reći da je najzanimljiviji detalj na početku bio ulazak trenera gostiju Nenada Lalatovića sa sinovima koji su nosili dresove Zvezde. Navijači su ih pozdravili burnim aplauzom.

A razloga za aplauze zbog fudbalske igre bilo je tek u drugih 45 minuta, kada je Ben na asistenciju rezerviste Adžića odlično šutirao iskosa sa nekih 13-14 metara za vođstvo.

Posao je crveno-belima bio dosta olakšan samo osam minuta kasnije kada je Đurić iz Čukaričkog nakon dva oštra starta zaradio isključenje i ostavio saigrače na cedilu.

Radonjić je nakon nekoliko sjajnih poteza u 16 metara uspeo u 77. minutu da se oslobodi čuvara i lagano pošalje loptu u mrežu za 2:0 i potvrdu 3 boda za izabranike Vladana Milojevića.

Šlag na tortu nastupio je u 84. minutu kada je Adžić efektnim pogotkom iz slobodnog udarca postavio konačnih 3:0.

Na kraju je i Rodić u taboru Zvezde zaradio crveni karton, ali je tada već sve bilo rešeno što se ovog susreta tiče.

Crveno-beli su na ovaj način došli u poziciju da već u nedelju protiv Napretka u Kruševcu proslave titulu, ukoliko osvoje ceo plen pod Bagdalom, što im nije uspelo u prvom delu sezone kada su doživeli poraz od 1:0.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading