Zdravko Mamić šokirao Hrvatsku: OTROVAĆU SE KAO PRALJAK AKO ME UHAPSE!

Sport

26.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Mamić (58) ponovo luduje! Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama koji je sada u ulozi savetnika pripretio je da će popiti otrov kao hrvatski general Slobodan Praljak!

Mamić: Nikad u životu ne bih ušao u zatvor nevin!

Mamića terete da je oštetio klub za 15,6 miliona evra, a državu za 1,6 miliona i svim silama se trudi da dokaže da je nevin, pa ne preza ni da se poredi sa čovekom koji se ubio kada je u Haškom tribunalu osuđen na 20 godina zbog ratnih zločina.

1,6 miliona evra iznosi cifra za koju je Mamić navodno oštetio Hrvatsku

- Kada bih morao da idem u zatvor, uradio bih isto što i general Praljak u Hagu. Ja sam vernik i katolik i to je u mojoj veri nedopustivo. Ali kada sam video da se ubio i ja sam dobio inspiraciju i verovatno bih isto uradio u sličnoj situaciji. Nikada u životu ne bih išao u hrvatski zatvor nevin - rekao je vidno potresen Mamić za Jutarnji list, a potom nastavio:

RepublikaFoto: Printscreen

- Milijardu posto sam siguran da nisam kriv. Ali da mi je svejedno, nije. I sada kad sa vama razgovaram, tresem se kao Banjaluka 1968. kad je bio zemljotres. Svedoci smo niza nezakonitosti još od početka istrage. Zbog toga se bojim jer ne verujem u sve pravosudne institucije u Hrvatskoj.

Maminjo: Nije mi svejedno iako nisam kriv, tresem se kao Banjaluka 1968. kad je bio zemljotres

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading