Ajntraht i Gaćinović spremni za Bajern: SAMO NE SMEMO DA SE ZATVORIMO

Autor:

Sport

25.04.2018

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da jedva čeka meč protiv Bajerna na "Alijanc areni" ovog vikenda i da računaju na umor i opuštenost protivnika, koji je već obezbedio titulu u nacionalnom prvenstvu, dok je klubu iz Frankfurta dobar rezultat neophodan u borbi za mesto koje vodi u Evropu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gaćinović očekuje otvoren meč protiv Bajerna

- Bajern je protiv nas uvek favorit, bilo da igramo u Minhenu ili na našem stadionu, iako će zbog duela sa Realom možda poštedeti neke igrače protiv nas. Ne smemo da igramo suviše defanzivno protiv Bavaraca, niti da se zaletimo previše u napad, već da nađemo ravnotežu. Igrači Bajerna su baš brzi, pogotovo pred tuđim golom, lako ulaze u šanse, po pravilu prvu koriste - opisao je Mijat Gaćinović, karakteristike sastava Jupa Hajnkesa.

Ajntraht ima vrlo male šanse da se domogne mesta u Ligi šampiona, ali je plasman u Ligu Evrope i dalje itekako dostižan za klub Nika Kovača, koji će od leta preuzeti Bajern.

- Nismo igrali loše, ali to nije bilo dovoljno protiv Herte. Mogli smo da povedemo sa 1:0, onda bi utakmica dobila drugačiji tok. Ako ne iskoristiš prilike, sledi kazna. To se nama desilo. Kasnije smo bili suviše ofanzivni, kaznili su nas iz kontranapada, jednom posle moje greške.

Gaćinović kaže da, kada se podvuče crta, može biti zadovoljan urađenim u dosadašnjem toku sezone.

- Ekipa je i bez mene igrala dobro. Isto važi iza momke na mojoj poziciji, pogotovo što imamo dosta dobrih fudbalera na sredini terena. Razume se, voleo bih da počnem svaki meč, ali nisam nezadovoljan, nikako - dodao je Mijat Gaćinović, ove sezone strelac tri i asistent za četiri gola Ajntrahta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading