Evo šta Gaćinović kaže o meču sa Bajernom

Autor:

Sport

25.04.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijat Gaćinović će u okviru Bundeslige u subotu sa svojim Ajntrahtom snage odmeriti sa Bajernom iz Minhena. Jedna rečenica reprezentativca Srbije opisala je koliko je novi-stari šampion Nemačke opasan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Gaćinović ističe da nikada nije lako igrati protiv Bavaraca.

- Bajern je protiv nas uvek favorit, bilo da igramo u Minhenu ili na našem stadionu, iako će zbog duela sa Realom možda poštedeti neke igrače protiv nas. Ne smemo da igramo suviše defanzivno protiv Bavaraca, niti da se zaletimo previše u napad, već da nađemo ravnotežu. Igrači Bajerna su baš brzi, pogotovo pred tuđim golom, lako ulaze u šanse, po pravilu prvu koriste - rekao je Mijat.

On se osvrnuo i na svoj učinak u ovoj sezoni.

- Ekipa je i bez mene igrala dobro. Isto važi i za momke na mojoj poziciji, pogotovo što imamo dosta dobrih fudbalera na sredini terena. Razume se, voleo bih da počnem svaki meč, ali nisam nezadovoljan, nikako - jasan je bivši prvotimac Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading