Zidan: Bajern je moćan, ali se nećemo us**ti zbog njih!

Autor:

Sport

25.04.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan izazvao je pravu erupciju smeha među novinarima na konferenciji pred duel polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan: Oni su jaki, ali znaju i oni našu snagu

Francuski trener je na vrlo slikovit način dao svoje viđenje prvog polufinalnog duela ova dva velikana.

- Bajern jeste jaka ekipa, koja je pritom u sjajanoj formi. Mi je izuzetno poštujemo, ali se sigurno zbog toga nećemo us**** u gaće. Real je prethodnih godina imao vrlo zapaženu ulogu u Ligi šampiona i siguran sam da su i Bavarci toga svesni. Znaju i oni kakva ih ekipa čeka - rekao je Zidan.

Zidan se dotakao i medijskih navoda kako je ostao u lošim odnosima sa Hamesom Rodrigezom, koji je nakon dvogodišnje pozajmice iz Reala rešio da ostane u redovima Bajerna.

- Svako ko misli da sam imao nešto protiv Rodrigeza nije u pravu. To odgovorno tvrdim. Meni je jasan razlog zašto je on otišao, iako ja to nisam želeo. Momak je želeo veću minutažu, pošto je smatrao da ne igra dovoljno. Poštujem njegovu odluku i drago mi je što pruža dobre partije u Bajernu - izjavio je Zidan.

Dodao je još i da se niko u klubu ne opterećuje činjenicom da bi novo osvajanje Liga šampiona uvelo ovu generaciju u istoriju fudbala.

- Svestan sam toga da možemo da osvojimo i  treći "ušati trofej" u nizu, ali ne razmišljamo sada o tome toliko. Idemo korak po korak jer je to jedini put do uspeha. Najvažnije je da protiv Bavaraca damo bukvalno 150% mogućnosti, a siguran sam da će isto biti i sa njima - rekao je Zidan.

Podsetimo, madridski klub je osvajao Ligu šampiona čak pet puta u nizu prilikom njenog osnivanja u periodu od 1955. do 1960. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading