Prvak Evrope gostuje Bajernu: REAL PADA SAD IL' NIKAD!

Autor:

Sport

25.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za najveći klasik evropskog fudbala! Fudbaleri Bajerna dočekaće večeras (20.45, RTS 1) Real iz Madrida, a ulog je finale Lige šampiona.

Detalj iz duela od prošle sezone

Bivši napadač minhenskog giganta Radmilo Mihajlović tvrdi da su "kraljevići" zreli za pad i da će Bavarci prekinuti dvogodišnju dominaciju mašinerije koju s klupe predvodi Zinedin Zidan, a na terenu najbolji fudbaler planete Kristijano Ronaldo.

VELIKA SLABOST

Biće to 25. obračun dve ekipe, koje će time oboriti rekord po broju susreta u UEFA takmičenjima. Real je prošle godine slavio protiv Bajerna u četvrtfinalu, ali je pokazao veliku slabost u četvrtfinalu protiv Juventusa, kada se u sudijskoj nadoknadi i posle sumnjivog penala spasao blamaže.

- Zreo je Real da padne. Pokazali su ogromne oscilacije u prethodnih nekoliko utakmica. To je sindrom koji je prethodnih godina zahvatao Barselonu. Gubili su 3:0 od Juventusa, ali je još veći utisak to što su bili nemoćni. Spasao ih je taj penal - rekao je Mihajlović za Srpski telegraf.

25. put u istoriji sastaće se Bajern i Real

7 golova na poslednja tri meča protiv Bajerna dao Ronaldo

Noćna mora nemačkog velikana biće Kristijano Ronaldo, koji je dao sedam golova na poslednja tri duela protiv Bajerna.

- Ronaldo je fantastičan. Sam vuče tu ekipu jer su ostali van forme ili su nezadovoljni. Priča se da idu Benzema i Bejl, koji nije srećan zbog male minutaže. Kros i Modrić nisu prepoznatljivi i sve je palo na leđa Portugalcu - istakao je Mihajlović.

Mihajlović: Roben i Riberi su kod Hajnkesa srećni i kad su na klupi

STARCI KIDAJU

Sa druge strane, Bajern je odavno proslavio titulu prvaka Nemačke, a povratnik na klupu legendarni Jup Hajnkes ponovo je složio ekipu koja podseća na onu koja je 2013. bila prvak Evrope.

- Neverovatno je kako igraju, a koliko je to u stvari stara ekipa. Roben, Riberi, Rafinja.. Svi su u godinama. Međutim, Bajern ima dva tima iako dosta igrača fali zbog povreda. Šta reći o Hajnkesu? Čovek je u penziji, nude mu dvogodišnji ugovor, on neće. Napravio je fenomenalnu atmosferu, zadovoljni su i oni koji ne igraju. Roben i Riberi nisu nezadovoljni kada moraju da sede na klupi. Svi su srećni i u funkciji ekipe. Nadam se da će Bajern do finala - kazao je bivši napadač nemačkog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading