Od svitanja do sumraka: RASPAD SISTEMA U JUVENTUSU, BUFON "IZRIBAO" SAIGRAČE U SVLAČIONICI!

Autor:

Sport

24.04.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza u velikom derbiju Serije A od Napolija sa 1:0 legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon prišao je fudbalerima sa juga Italije, čestitao im na pobedi kao pravi sportsmen, a zatim je održao vakelu saigračima tako da se od njegovih reči orila čitava svlačionica!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufonu pukao film posle poraza od Napolija

Kako navodi "Gazeta delo sport", Bufon je u žurbi izašao sa terena "Alijanc stadiona", besan zbog poraza i ljut na saigrače zbog igre koju su pokazali.

Navodno, njegov monolog povišenim glasom trajao je nekoliko minuta, dok ga nije prekinuo Mehdi Benatija, rečima da prestane "da se dere", kada je, po rečima medija, nastala žustra prepirka među ostalim igračima.

Nešto slično se dogodilo i prošle godine, nakon poraza od Reala u finalu Lige šampiona, italijanske novine danima su pisale o sukobima u Juventusu, klanovima, podelama na Južnoamerikance i ostale...

Navodno, epilog je bio odlazak Leonarda Bonućija i Danija Alveša, koji su bili predvodnici suprotstavljenih strana. Trener Alegri je sve navode opovrgao u razgovoru sa medijima, iako je bilo jasno da je atmosfera bila daleko od harmonične.

Juventus u finiš šampionata, pred poslednja četiri kola, ulazi sa bodom više od Napolija, ali i mnogo težim rasporedom utakmica, pošto ih do kraja šampionata očekuju gostovanja Romi i Interu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading