Milan kupuje u Zvezdi?

Autor:

Sport

22.04.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Milan mogao bi ovog leta da realizuje jedan od transfera i u Crvenoj zvezdi!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

"TV Arena Sport" je tokom sinoćnjeg TV prenosa utakmice Serije A, Milan Benevento (0:1), prenela informaciju da će slavni klub sa ''San Sira'' u sredu poslati direktora Masima Mirabelija u Beograd, na utakmicu 33. kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog!

Naravno, u ovom trenutku nije poznato koji od igrača im je zapao za oko, ali osnovana pretpostavka je da se radi o jednom od Zvezdinih fudbalera, imajući u vidu izvanrednu sezonu koju igraju crveno-beli, kako reče generalni direktror Zvezdan Terzić, najbolju još od Barija 1991.

Zvezda u svom izlogu u ovom trenutku ima nekolicinu igrača koji bi mogli da budu zanimljivi velikim evropskim klubovima, od onih iskusnijih poput Pešića ili Krstičića, do talentovanih Radonjića, Luke Adžića...

Ipak, Zvezdan Terzić je pre par dana naglasio da nijedan od nosilaca igre iz ove sezone neće biti prodat pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading