MURINJO SLAVI, TOTENHEM PAO: Preokret, Sančez i finale za spas sezone

Autor:

Sport

21.04.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ova sezone i ne bude tako loša za Mančester junajted... Posle preokreta, tim Žozea Murinja bio je bolji od Totenhema na Vembliju - 2:1 (1:1).

Nije krenulo dobro za Junajted... Već u 11. minutu Dele Ali je pogodio mrežu "crvenih đavola". Totenhem je igrao odlično, napadao je a odbrana Murinjovog tima nije znala šta je snašlo. Ipak, "pevci" nisu bili precizni i usledila je kazna.

U 24. minutu Aleksis Sančez je pogodio! Toliko kritikovani napadač je glavom zatresao mrežu. Takođe kritikovani Pogba je centrirao, a Čileanac je uspeo da izjednači.

 

 

U drugom poluvremenu nije bilo tempa. Utakmica je bila dosadna, a onda je usledio šok za Totenhem. Menadžer Poketino je ostao dosledan odluci da u kupovima brani Vorm. I to ga je skupo koštalo. Loše je reagovao golman tima iz Londona, a Erera je uspeo da ugura loptu u mrežu za 2:1 i veliko slavlje Murinjovog tima.

Aleksis Sančez je proglašen za najboljeg igrača utakmice.

U drugom polufinalu igraju Čelsi i Sautempton, a Junajted čeka rivala sa kojim će odmeriti snage na "Vembliju".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading