(VIDEO) DVOJKA U NIŠU: Crvena zvezda preslišala i Radnički!

Autor:

Sport

21.04.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Nišu ekipu Radničkog 3:1 u meču 2. kola plej-ofa Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda je slavila u Nišu

Golove za Crvenu zvezdu postigli su Krstičić u 7, Pešić iz penala u 57. i Ben u 60. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Pavkov u 43. minutu.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 45 bodova, dok je Radnički treći sa 28. 

Crvena zvezda će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Čukaričkim, dok će Radnički gostovati Partizanu.

Zvezda je ofanzivno ušla u meč na Čairu i povela već u 7. minutu. Ben je sjajno izveo korner, a Krstičić je pogodio za 1:0. Crveno-beli su novu šansu imali u 11. minutu, a Ben nije iskoristio dobru asistenciju Adžića. Ben je i u 16. minutu imao veliku šansu, a njegov udarac zaustavio je golman domaćih Živković.

Radnički je uzvratio u 18. minutu preko Pavkova, a izjednačenje je sprečio golman Zvezde, Milan Borjan. Samo dva minuta kasnije nova prilika za Bena, ali ga je zaustavila odbrana Radničkog.

Domaći su imali veliku šansu u 31. minutu, a udarac Simunovića završio je pored gola Zvezde. Crvenoj zvezdi je u 39. minutu poništen gol, pošto je Pešić bio u ofsajdu. Radnički je izjednačio u 43. minutu. Babić je centrirao, a Pavkov je na drugoj stativi prevario Borjana.

Crvena zvezda je povela u 57. minutu. Minut kasnije, glavni sudija meča Majo Vujović dosudio je penal za goste posle duela Pešića i Mičića u kaznenom prostoru Radničkog.

Pešić je bio siguran sa 11 metara. Gosti su imali novu šansu za gol samo dva minuta kasnije, a Živković je zaustavio udarac Bena. Međutim, Ben se upisao u strelce u 60. minutu.

Zvezda je novu šansu imala u 70. minutu preko Jovičića, a ponovo je intervenisao golman Radničkog. Domaći tim je u 82. minutu imao novu šansu, a Borjan je zaustavio udarac Stojanovića.

Do kraja utakmice Crvena zvezda je propustila još dve šanse preko Bena, koji se propisno obrukao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading