Investicija na duge staze: PARTIZAN UPUTIO POZIV PIONIRIMA DA IM SE PRIKLJUČE!

Autor:

Sport

16.04.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska škola fudbalskog kluba Partizan uputila je poziv dečacima rođenim u periodu od 2009. do 2012. godine da se priključe treninzima mlađih selekcija i postanu deo crno-bele porodice.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Crno-beli uputili poziv koji se ne odbija

Partizan zvanično ima drugu najkvalitetniju školu fudbala u Evropi i cilj ove akcije jeste da sva deca koja imaju potencijala krenu sa treninzima na jednoj od dve lokacija u Beogradu.

Direktor Omladinske škole FK Partizan Vanja Radinović objasnio je da će dečaci koji se odazovu pozivu moći da treniraju sa odgovarajućim selekcijama na terenu Milutin Šoškić ispod južne tribine stadiona u Humskoj, ili na terenima SC Partizan - Teleoptik u Zemunu.

Na stadionu partizana treninzi će se održavati utorkom i petkom od 17 časova i 30 minuta, dok će se u SC Partizan - Teleoptik raditi ponedeljkom i četvrtkom u istoj stanici.

Zanimljivo je da osim uzrasnog nema nikakvih drugih ograničenja za zainteresovane dečake što znači da se treninzima mogu priključiti i članovi drugih škola fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading