Sad mu je lako da se hvali: GVARDIOLA - ZNAO SAM DA UZIMAMO TITULU JOŠ U SEPTEMBRU!

Autor:

Sport

16.04.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je nakon teoretskog osvajanja titule ovog vikenda u Premijer ligi da je bio ubeđen kako će njegov klub uzeti titulu Premijer lige još u septembru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gvardiola se protiv Čelsija uverio u snagu svog tima

Španski stručnjak je izjavio da mu je pobeda nad Čelsijem na "Stamford bridžu" u prvom delu sezone od 0:1 pogotkom De Brujnea pokazala koliko je ovaj tim jak.

- Mislim da je ta pobeda bila jako važna jer nam je dala samopouzdanjejer prošle sezone nismo bili toliko dobri protiv ostalih konkurenata. Pobedom na "Stamford bridžu" smo dobili osećanje - OK možemo da osvojimo titulu. Generalno smo bili stabilni. OK imali smo Aguera koji je genijalan igrač, on ima 30 godina ali i ovi mlađi igrači su bili odlični - kazao je Gvardiola. 

On kaže da je za uspeh u Ligi šampiona ove godine falilo iskustva i mentalne stabilnosti.

- Ako igrate Ligu šampiona a tako ste mladi to može da bude teško, ali možda je i to lekcija za budućnost. Sada moramo da budemo još bolji. Moramo svakim danom da budemo sve bolji. Da biste ostali 18 utakmica neporaženi morate da budete mentalno jaki, a mi smo bili. Važno je takođe da izgradimo klub, jer Mančester Siti nije kao Junajted, Čelsi ili Arsenal koji imaju istoriju iza sebe.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading