"DELIJE" PENISOM NA PROFESORA VULETIĆA!

Autor:

Sport

16.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde žestoko su izvređali potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića tokom 157. večitog derbija. U 65. minutu "Delije" su u svečanu ložu ubacile ogromnu grupu crveno-belih balona u obliku penisa, a severna i zapadna tribina u to vreme pevale su: "Uzmi, Vule, našu ku*činu".

RepublikaFoto: Starsport
Nadrealne scene: Navijači Zvezde ubacili balone u Partizanovu ložu

Sve to bila je jasna aluzija na navodne homoseksualne sklonosti Partizanovog potpredsednika, a pristalice crveno-belih nisu se zaustavile na tome, pa su na severnoj tribini istakle transparent na kom je pisalo: "Profesore Vuletiću, znaju li ti đaci da te sa brucošima lože grupnjaci".

Vladimir Vuletić nije čak ni došao na Marakanu, već je poraz crno-belih (2:1) i gotovo izvesni oproštaj od titule posmatrao na stadionu u Humskoj. Članovi uprave Partizana napustile su demonstrativno ložu Marakane pola sata pre kraja meča, a klub se oglasio saopštenjem u kojem krivi Zvezdu za lošu organizaciju utakmice. Verovatno su im i za poraz, koji će ih koštati titule, krivi i baloni!?

RepublikaFoto: Starsport
Vulgarnost na tribinama

Otkriće da je Vuletić homoseksualac prve su plasirale Večernje novosti, na čijem se čelu nalazi predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić. Bila je to reakcija na tekstove Srpskog telegrafa, koji su govorili o detaljima gej-afere jednog istaknutog funkcionera crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Funkcioneru Partizana pogrdno skandirali na "Marakani"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading