(VIDEO) Mesi može i sam protiv Leganesa!

Autor:

Sport

07.04.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda Barselone i nova perfektna fudbalska partija Lionela Mesija. U 31. kolu Primere na "Kamp nou" pao je Leganes rezultatom 3:1 bez većih poteškoća.

RepublikaFoto: twitter.com/Barcelona FC
Mesi "plesao" protiv Leganesa

Lionel Mesi je sa tri gola rešio pitanje pobednika na meču sa timom iz prestonice, a svesrdnu pomoć imao je u vidu Felipea Kutinja i Usmana Dembelea koji su mu prilikom dva gola odlično asistirali.

Prvi gol je bio sjajan pogodak iz slobodnog udarca, dok je jedini gol za goste postigao Nabil el Žar u 69. minutu igre. . Ovo je inače bio njegov šesti gol iz slobodnih udaraca ove sezone, pa je tako postao prvi igrač sa tim učinkom u Primeri, još od Ronaldinja Gauča, koji je takav učinak u dresu Barse imao u sezoni 2006/07.

Mesi je postizao golove u 27, 31. i 86. minutu što je bilo dovoljno da Katalonci, računajući jedan susret više u odnosu na Atletiko, steknu 12 bodova prednosti na vrhu. Leganes je trenutno na 14. mestu bez ikakvih bojazni za opstanak u prvoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading